Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlkokulu


Vizyon: Güçlü kurum kültürü,amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışı,paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencileri ile, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak, uluslararası düzeyde adını duyurmak ve dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceğin liderlerini yetiştiren saygın bir kurum olmayı hedefliyoruz.

Misyon: Okulda öğrenme temel bir ihtiyaçtır. Okul, öğrenen bireylerden oluşan, öğrenen bir eğitim örgütüdür. Okulda bulunan herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır. Herkesin değerli olduğu düşüncesini herkes bilir. Böylece okul, üç yıl içinde ilköğretimin amaçlarına tam uygun eğitim öğretimin yapıldığı bir kurum haline gelir.”

Başarılar:

Saatler: 08:50 - 15:00
Isınma: Okulumuz otomatik dolum kalorifer ile ısınmaktadır.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda 1 adet basketbol-voleybol sahası ve 1 adet halı saha bulunmaktadır. Her yıl atletizm yarışmalarına katılmaktayız ve 2023 yılından itibaren çim hokeyi takımımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02367271172

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kabazli.meb.k12.tr

Adres - Kabazlı Mahallesi Salihli/MANİSA

Öğretmen :6
Öğrenci :117
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :957
Öğretim Şekli :Okulumuzda eğitim ve öğretim hizmetleri tam gün verilmektedir

Yerleşim Yeri - Kabazlı, Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı bir köydür. Kabazlı kelimesinin aslı Türkçede ´kubuzlanmak´ kelimesinden gelir. Kubuzlanmak bir şeyden övünç çıkarmak, övünmek, gururlanmak" anlamlarına gelir. Köy nüfusu 1200 kişi civarındadır ve köyümüzün en önemli gelir kaynağı bağcılık,asma yaprağı ve üzüm ticaretidir. Ayrıca köyümüzde büyük ve küçük baş hayvancılık da yapılmaktadır.

Adres - Kabazlı Mahallesi Salihli/MANİSA

Ulaşım Ulaşım kara-yolu toplu taşıma araçlarıyla kolay bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca demiryolu ile de ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kabazlı Köyümüz Salihli´ye 7 km ve Alaşehir´e 35 km mesafededir. İl merkezine (Manisa) olan mesafesi 84 km´dir.